Woonkopen HELPT

Je kunt pas naar je gedroomde vakantiebestemming vliegen, als je alle daarvoor benodigde handelingen hebt verricht. Zo moet je je vakantiedagen plannen, die unieke locatie zoeken, de reis boeken, je reis naar het vliegveld organiseren, maar minstens zo belangrijk: je moet voor je vertrek je koffers en handbagage goed ingepakt hebben en op z’n minst je vervoer naar het vliegveld goed geregeld hebben. Zonder die goede voorbereidingen, kan het zijn dat je al bij de douane rechtsomkeert kunt maken of zelfs halverwege je reis naar het vliegveld strand. Tijdens het vliegen naar je droomhuis, moet je proberen om onderweg zo min mogelijk turbulentie te krijgen.

Wil je hulp bij het aankopen en financieren van jouw droomwoning en alles wat daar direct of indirect mee te maken heeft? Neem dan gerust contact met me op.

Zoals je op deze website, is het aankopen en financieren van een huis en alles wat daar direct en indirect mee te maken heeft een passie van me geworden.

In mijn werkzame leven begeleid ik mensen op dat gebied van a tot en met z.

Een bank is wel zo gek om je die hypotheek te verstrekken, maar de vraag is: kun je de bijkomende lasten ook blijvend en langdurig betalen?

Via deze website zou je zelf aan de slag kunnen gaan met het kopen en financieren van je droomhuis, maar als je dat allemaal te veel van het goede vind, laat me dan een bericht achter, of neem contact met me op.

Ik ga er dan dan samen met jou voor zorgen, dat jouw droomhuis ook écht jouw droomhuis gaat worden.

Klik hier om met mij in contact te komen.


Laten we samen aan jouw toekomst werken!